Aer conditionat

Service aer conditionat Constanta

Aer conditionat – Service aer conditionat – Reparatii aer conditionat

Verificarea periodica a aparatului de aer conditionat este o operatie de intretinere si presupune remedierea defectiunilor constatate, astfel incat sa se preintampine aparitia unor posibile defectiuni in functionarea aparatului de aer conditionat.

Curatarea sau igienizarea unitatii de interior (split) a aparatului de aer conditionat este o operatie care evita, in totalitate, aparitia mirosurilor neplacute care pot aparea ori de cate ori pornim aparatul de aer conditionat sau chiar in timpul functionarii acestuia.

Service pentru aparate aer conditionat de uz rezidential
Daca aveti nevoie de service pentru aparatele de aer conditionat de uz rezidential, ati ajuns unde trebuie.

Noi avem raspunsul cautarilor dumneavoastre.

Echipa noastra dispune de mijloacele necesare pentru a va oferi operatiuni de service pentru aparatele de aer conditionat din apartamentele, casele sau vilele dumneavoastra.

Asteptam sa ne contactati!

Completare cu agent frigorific
Una dintre operatiunile cele mai cunoscute in efectuarea de service pentru aparatele de aer conditionat, este si reumplerea acestora cu agent frigorific.

Pentu un randament maxim, aparatele de aer conditionat necesita reumplerea instalatiei cu agent frigorific.

Verificari periodice
Dupa achizitionarea unui aparat de aer conditionat este necesara incheierea unui contract care sa prevada verificarea periodica a instalatiei. Echipa noastra va ofera servicii de verificare periodica a instalatiilor de aer conditionat in vederea mentinerii bunei functionari a acestora.

Curatare evaporator, condensator, tava condens, igienizare aparat
Operatiuni precum curatarea evaporatorului, condensatorului sau tavii de condens au rolul de a mentine buna functionare a aparatului dumneavoastra de aer conditionat. Societatea noastra detine o vasta experienta pentru a va oferi oricare dintre aceste servicii. Va asteptam sa ne contactati pentru a face o programare.

Service aer conditionat – curatare filtre de interior
Pentru ca instalatia dumneavoastra de aer conditionat sa functioneze la cele mai bune standarde necesita curatarea periodica a filtrelor de interior. Curatarea filtrelor de interior se va efectua de catre o echipa specializata. Echipa noastra va ofera acest gen de operatiuni cu maxima eficienta.

Efectuam reparatii aer conditionat tip split, multisplit, duct sau casete de tavan: Nordstar, LG, Samsung, LDK, Midea, Panasonic, Yamato, Yamatsu, etc.

Instalator Constanta
Logo