Amenajari bai Constanta

Pentru a obtine un produs de calitate, in cazul nostru o baie fara probleme, consider benefica strinsa colaborare intre instalator si faiantar, rezultatul nu poate fi decat unul pozitiv;-o baie perfecta si un client multumit.

Daca nu a ti gasit inca zugravul potrivit pentru a va satisface cerintele, noi va putem recomanda unul, bun ieftin si rapid.

Daca vine vorba de amenjarea sau renovarea baii, piata gresiei si a faiantei ne ofera o gama extrem de larga de produse. De la faianta de format mare si pana la mozaicul fabricat manual, de la culorile vii si pana la cele mai extravagante texturi, avem de unde sa alegem.

La alegerea unei solutii pentru peretii din baie, trebuie sa avem in vedere cel putin doua aspecte: dimensiunea incaperii si umiditatea. Pentru camera de zi sau cea de dormit ar fi usor de ales o vopsea, in culoarea dorita. La baie insa, trebuie sa avem grija ca alegerea facuta sa fie rezistenta la aburi sau chiar si la stropirea cu apa si sa nu permita aparitia mucegaiului.

Tot mai multi arhitecti si beneficiari au preferat inlocuirea faiantei cu tencuieli traditionale, rezistente la umiditate. tencuieli speciale pentru baile turcesti (bai orientale)

Executie instalatii personalizate pentru bai.

Confectionare cada de dus in pardoseala.

Realizare cazi incastrate.

Personalizare bai.

Reamenajare bai.

Suntem fericiti sa va asultam parerea!

Leave a reply

Instalator Constanta
Logo