Centrale termice Ferroli

In anul 2014, publicul constantean a optat pentru instalarea centralei Ferroli Diva care sa evidentiat prin eficienta energetica maxima si prin mentinerea unui echilibru cost/confort inegalabil.

Diva este dotata cu doua schimbatoare de caldura, unul principal din cupru pentru preparare agent termic si unul secundar cu placi din inox ce asigura prepararea apei calde menajere in regim economic utilizand functie ECO/CONFORT.

Instalandu-va o centrala Ferroli Diva, avantajele se vor observa comparand factura dumneavoastra de gaze cu cea a vecinilor ce au instalat alte marci de centrale poate mult mai scumpe si cu renume mai mare, exemplu;

– la un apartament de trei camere cu suprafata de aproximativ 70 mp, unde sa instalat o centrala Diva, prin utilizarea functiei ECO/CONFORT a rezultat o valoare a facturii de gaze de numai 120 lei iar la apartamentele vecine unde au fost instalate alte marci de centrale, factura la gaze sa ridicat pana la 400 lei.

Obiectivul principal al activitatii noastre este acela de a contribui la redefinirea confortul termic in locuintele dumneavoastra prin instalarea de centrale termice potrivite spatiului in care locuiti ori va desfasurati activitati diverse.

Pretul de achizitie a unei centrale termice pe gaz Ferroli Diva este 2350 lei, un pret bun comparativ cu alte centrale din aceiasi categorie.

DIVACONDENS este o centrala murala în condensatie cu sistem de recuperare activa pentru preparare agent primar si pentru preparare apa calda menajera a.c.m, cu randament ridicat pâna la 103,5 %.

Beneficiind de un panou de comanda digital cu un meniu inteligent si intuitiv, centrala DIVACONDENS permite selectarea rapida a modurilor de lucru, cât si o vizualizare facila a tuturor parametrilor de functionare.

Meniul usor de utilizat asigura o setare rapida a functionarii centralei, iar prin sistemul de coduri de avertizare, faciliteaza o asistenta tehnica eficienta.

Placa electronica de ultima generatie permite optimizarea functionarii centralei prin utilizarea unui cronotermostat modulant OpenTherm.

Centrala termica in condensare Ferroli DIVA CONDENS F 24 kw

centrala ferroli

Centrala termica in condensare Ferroli DIVA CONDENS F 24 kw este echipata cu doua schimbatoare de caldura pentru preparare apa calda menajera si pentru preparare agent termic, se amplaseaza mural in spatii foarte restranse fiind ultra compacta, are o putere termica de 24 kw, tiraj fortat, randament de pana la 103.5%, ofera posibilitatea de racordare directa la o instalatie solara.

Caracteristici – Centrala termica in condensare Ferroli DIVA CONDENS F 24 kw

-Este dotata cu un panou de comanda digital cu un meniu inteligent si intuitiv, ce permite selectarea rapida a modurilor de lucru, cat si o vizualizare facila a tuturor parametrilor de functionare
-Placa electronica de ultima generatie permite optimizarea functionarii centralei prin utilizarea unui cronotermostat modulant OpenTherm
-Meniul usor de utilizat asigura o setare rapida a functionarii centralei, iar prin sistemul de coduri de avertizare, faciliteaza o asistenta tehnica eficienta

Avantaje – Centrala termica in condensare Ferroli DIVA CONDENS F 24 kw

 

-Protectie: IP X5D
-Automatizare performanta
-Functie de protectie a echipamentului contra inghetului
-Eficienta energetica maxima conform Directivei 92/42/CEE
-Transmisie de date in timp real cu termostate avansate folosind protocol OpenTherm

 

Date tehnice – Centrala termica in condensare Ferroli DIVA CONDENS F 24 kw

-Putere termica max.focar kW: 25
-Putere termica min. focar kW: 10
-Putere termica max. incalzire (50/30grdC) kW: 25,9
-Putere termica min. incalzire (50/30grd) kW: 9,6
-Putere termica max. incalzire (80/60grd) kW: 24,1
-Putere termica min. incalzire (80/60grd) kW: 9,2
-Randament 30% %: 103,5
-Presiune max. de functionare incalzire: 3 bar
-Presiune min. de functionare incalzire: 0,8 bar
-Temperatura max. de incalzire: 90 grdC
-Continut apa incalzire: 1,5 litri
-Capacitatea vasului de expansiune pentru circuitul de incalzire: 8 litri
-Grad de protectie: IP X5D
-Putere electrica absorbita: 135 W
-Clasa eficienta energetica: 4 stele
-Latime mm: 400
-Adancime mm: 330
-Inaltime mm: 700
-Greutate kg: 35

 

BLUEHELIX TECH sunt centrale termice murale in condensatie cu panou de comanda digital, pentru incalzire si preparare apa calda menajera (a.c.m.), cu functionare pe gaz sau GPL, cu randamente foarte ridicate si emisii de noxe deosebit de reduse.

Sunt prevazute cu arzator modulant din inox cu preamestec,ventilator modulant, schimbator de caldura din inox AISI316TI, sistem de control cu microprocesor , pompa de circulatie modulanta, vas de expansiune, functie antiinghet si antiblocare pompa.

POSIBILITATE DE CASCADARE UTILIZAND UN REGULATOR EXTERN

VERSIUNEA A – numai incalzire

Proiectata pentru posibilitatea racordarii la un boiler cu acumulare pentru preparare a.c.m.

Contine vana cu 3 cai pentru a asigura prioritatea a.c.m. cu un boiler extern (optional)

VERSIUNEA C – incalzire si preparare a.c.m. cu ajutorul unui schimbator de caldura secundar in placi din otel inox.

Suntem fericiti sa va asultam parerea!

Leave a reply

Instalator Constanta
Logo