Grabeste-te cu centrala termica! Peste numai 6 luni vine frigul!

Pare amuzant acest titlu? Nu este, fiindca vorba din batrani „iarna car si vara sanie” este de o intelepciune maxima si s-a dovedit de fiecare data a fi adevarata.

Daca trebuie pentru urmatorul sezon rece sa-ti asiguri incalzirea si confortul termic cu ajutorul unei centrale termice, trebuie sa te interesezi inca de pe acum de acest aspect.

Dupa momentul achizitiei, instalarea centralei termice implica intodeauna si lucrari conexe cum ar fi:

  • executia instalatiei aferente centralei termice;
  • montajul centralei de catre personal autorizat;
  • achizitionarea materialelor necesare executiei instalatiei termice (conducte, armaturi, accesorii, elemente de siguranta, radiatoare/calorifere);
  • alegerea termostatului de ambianta

Crezi ca poti rezolva toate aceste probleme intr o luna?

Dar intr-o saptamana?

E mai bine sa fim pregatiti si informati pentru a preveni situatiile neplacute ce pot aparea odata cu graba (graba strica treaba) ideal ar fi sa va consultati cu un specialist in domeniu si sa urmati toti pasii propusi de acesta; – achizitioneaza, instaleaza si testeaza inainte ca frigul sa si faca simtita prezenta.

Recomandam centralele termice pe gaze naturale ce functioneaza folosind tehnologia condensatiei.

Recomandam a nu va irosi pretiosul dumneavoastra timp pentru a face studii de piata,noi vom veni cu cea mai avantajoasa oferta atat pentru achizitia materialelor\echipamentelor care vor fi de cea mai buna calitate prin intermediul colaboratorilor si furnizorilor nostri cat si pentru pretul manoperi, consultanta si transportul materialelor va fi gratuita pe raza orasului Constanta.

Avand in vedere situatia actula din lume care ne afecteaza activitatea si ne limiteaza deplasarile, venim in ajutorul clientilor cu risc de infectare covid 19 cu activitati ce ii scutesc de deplasari inutile in spatii aglomerate.

Instalatorii nostri vor folosi echipamente de protectie precum masti si manusi pentru a limita riscul de infectare cu virusul sars cov 2- covid19 astfel protejandu-ne clientii de eventuale contaminari cu noul coronavirus.

Inlocuirea centralei termice invechite.

Dupa citiva ani de functionare in parametri normal, centrala dvs incepe sa va surprinda cu fel de fel de inadvertente si incepeti sa sunati tehnicianul service care se ocupa de marca dumneavoastra de centrala dar problemele continua sa apara, atunci e cazul sa ne gandim la inlocuirea acestei centrale.

Unele centrale functioneaza si cate 15 ani dar carpeala costa, recomand dupa 8 ani de functionare ca centrala sa fie inlocuita.

contact; 0726 313 321

Suntem fericiti sa va asultam parerea!

Leave a reply

Instalator Constanta
Logo