Instalare centrale termice

Instalam centrale termice pe gaz si executam instalatia termica aferenta acesteia, oferim servicii de calitate la preturi decente.

Instalare centrale termice de apartament

Noile norme europene impun incepand cu anul 2015 instalarea centralelor termice in condensatie deoarece au o eficienta energetica mai mare, sunt mai prietenoase cu mediul, emisiile de noxe fiind minime datorita principiului condensarii.

Principiul de functionare al centralelor termice cu condensare: la fiecare ardere rezulta vapori de apa care sunt eliberati odata cu gazele arse.

Centralele cu condensare sunt echipate cu schimbatoare prin intermediul carora are loc schimbul de caldura, permitand vaporilor de apa sa condenseze inca in interiorul centralei.

Caldura de condensare care se elibereaza in timpul acestui proces este dirijata din nou catre circuitui de incalzire, contribuind astfel cu o cantitate suplimentara de energie. Apa rezultata in timpul procesului de condensare este eliminata de aparat catre drena de ape reziduale.

Centralele termice in condensatie se evidentiaza prin eficienta ridicata si consum redus de combustibil

Centrala termica cu condensare va avea unconsum redus de gazcomparativ cu o centrala termica conventionala rezultand o economie de pana la 25% la factura de gaz.

Gazele rezultate in urma combustiei, la centralele conventionale sunt eliminate in atmosfera la temperaturi inalte ( 100- 110 grade celsius ) asigurand tirajul necesar functionarii acestora dar irosind caldura latenta care in cazul centralelor termice cu condensare va fi recuperat prin schimbatoarele special proiectate ce vor raci aburii din gazele de ardere transformandule in apa iar caldura ce s ar fi irosit pe cos este transferata sistemului de incalzire.

Randamentul centralelor termice in condensare poate atinge pragul de 106%-110%, gazele evacuate pe cos vor avea o temperatura de 45-50 grade celsius.

OFERTA pachet termic pentru locuinte cu 2 camere

 • Centrala termica Kober Motan Kplus de 23 kw [conventionala]

  4 radiatoare OTEL

  (22x600x800, 22x600x1000, 22x600x1200, portprosop 500×1000)

  kit complet de tevi si fitinguri polipropilena cu insertie fibra

  manopera instalare centrala tevi, fitinguri si calorifere -1600 lei

  total; 7000 lei

  Executia instalatiei termice se realizeaza in doua moduri, cu tevi ingropate in pardoseala si pereti, ori aparenta la nivelul plintei, pentru mai multa siguranta clientii prefera varianta aparenta.

  Cele mai utilizate conducte sunt cele de polipropilena, deoarece au un aspect ingrijit si se incadreaza in orice spatiu fara sa afecteze designul locuint

 • OFERTA pachet termic pentru locuinte cu 3 camere;

  -instalare centrala Kober Motan Kplus 23 kw [conventionala]

  -instalare 4 radiatoare OTEL + portprosop

  -executie instalatie cu tevi PPr

  -pret final = 7500 lei

  Pretul va suporta modificari in momentul in care ve ti alege o centrale termica in condensatie, pretul acestora incepe de la 2850 lei.
  instalare centrale termice pe gaz Immergas

  – instalare centrale termice pe gaz Ferroli

  – instalare centrale termice pe gaz Ariston

  – instalare centrale termice pe gaz Wiessmann

  – instalare centrale termice pe gaz MOTAN

  – instalare centrale termice in condensatie Bosch

  – instalare centrale termice in condensatie Vaillant

Suntem fericiti sa va asultam parerea!

Leave a reply

Instalator Constanta
Logo