Instalam profesional toata gama de centrale termice in Constanta si imprejurimi, executam instalatii termice aferente centralei termice.
Tehnician executie instalatii termice; 0726313321
CENTRALE TERMICE MOTAN
MKDens25
Caracteristici:
- Centrala termica Motan MkDens 25 functioneaza in regim de condensare totala;
- Modelul de top din cadrul gamei de centrale termice MOTAN;
- Friendly environment – in timpul functionarii emite cantitati semnificativ reduse de NOx si CO2;
- Randament superior, caracteristic centralelor cu condensare totala pe toata perioada functionarii centralei;
- Proiectata si construita pentru eficienta si economie maxima in functionare;
- Economie maxima – centrala termica Motan MkDens 25 este astfel programata incat in regimul apa calda menajera controleaza temperatura apei pe tur, astfel incat sa nu depaseasca 60oC, regimul de condensare totala fiind astfel pastrat;
- Eficienta maxima: centrala functioneaza in intervalul 9 – 25kw;
- Schimbator principal de caldura din Otel Inoxidabil;
- Confort sporit pe regimul de apa calda menajera: schimbator secundar de caldura supradimensionat cu 20 placi;
- Panou de comanda cu display LCD care asigura o interfata grafica evoluata si taste switch;
- Moduri simple de lucru diferite, destinate utilizatorului, fabricantului si instalatorului.
Recomandam centralele termice Ferroli
– gama de top ; Ferroli Diva
– gama comerciala ; Ferroli Domiproject
Folosim materiale de cea mai buna calitate, asiguram transportul echipamentelor la domiciliul clientului, daca materialele au fost achizitionate de la magazinul nostru din b dul Aurel Vlaicu nr. 99.
Comercializam si instalam toata gama de centrale termice murale marca Ferroli
Centrala murala – Ferroli Divatop F 24
Centrala murala – Ferroli Domina N F 24
Centrala murala – Ferroli Domitech F 24
Centrala electrica – Ferroli FEB COMFORT 24
Centrala termica pe gaz Ferroli Diva F 24.
Pentru comenzi speciale apelati; 0740215066
Actele necesare autorizarii
functionarii centralei termice
proces verbal de punere in functiune a instalatiei interioare de utilizare gaze
factura achizitie centrala termica
certificatul de garantie al centralei termice
manualul de utilizare a centralei termice
raportul de prima punere in functiune
Procesul verbal de punere in functiune al instalatiei interioare de utilizare gaze naturale il obtineti ca rrezultat al finalizarii executiei instalatiei de gaze.
Factura de achizitie a centralei termice, certificatul de garantie, manualul de utilizare il veti obtine de la vanzatorul centralei termice.
Raportul de prima punere in functiune il primiti de la tehnicianul care efectueaza operatiunile respective la finalizarea completa a instalatiei de incalzire.
Radiatoare recomandate la instalarea centralei termice de apartament;
Radiatoarele din otel au cel mai bun raport pret/randament si de aceea sunt cele mai utilizate, transferul termic se realizeaza aproape instantaneu.
Radiatoarele din aluminiu se incadreaza perfect in spatiul unei locuinte moderne, cu o putere termica sporita si turnate sub presiune dintr-un aliaj special de aluminiu, au fost proiectate in asa fel incat sa se imbunatateasca emisia termica convectiva,cu un desgn placut dar si usoare acestea sunt din ce in ce mai dorite de public.
Radiatoarele din fonta nu se recomanda a fi instalate la o centrala termica murala, deoarece acestea au o inertie termica mare si vor afecta buna functionare a centralei termice.
Centrala termica poate furniza rapid agent termic la temperaturi ridicate iar caloriferul din fonta nu va putea prelua si ceda ceda instantaneu caldura produsa, drept urmare se va produce supraincalzirea centralei termice.
Ce conducte folosim la executia instalatiei termice;
conductele din cupru se recomanda a se izola deoarece acestea condenseaza si vor umezi zonele prin care trec, avand un raport de transfer termic foarte ridicat, acestea vor elibera o parte din caldura pe trasee, izolandu le vom evita pirderile ce caldura.
Conductele din polipropilena au un randament mai bun deoarece acestea fiind mai groase in carne nu necesita izolatie, au un coeficient de ternsfer termic foarte mic si nu pierd caldura, sunt rezistente la coroziune conparativ cu cele din cupru care oxideaza, ca si dezavantaj, conductele de polipropilena nu vor rezista expunerii la razele ultraviolete, acestea vor avea nevoie de izolatie pe teraseele exterioare ce intra in contact direct cu razele solare.
Expunerea directa la soare provoaca degradarea calitatii stratului extern al conductei, macinand o de la exterior catre interior, astfel pierzandu si calitatile hidraulice.
Recomandare;
Pentru a proteja centrala termica de fluctuatiile de tensiune din reteaua electrica,ce pot afecta integritatea componentelor din placa electronica se recomanda instalarea unor echipamente ce au ca rol preluarea socurilor de tensiune ce se pot creea in reteaua electrica.
Se cunosc doua tipuri de astfel de echipamente; stabilizatorul de tensiune si UPC. ( unitate de preluare a sarcinii).