Instalare dedurizatoare Constanta

Avantajele instalarii unui sistem de dedurizare a apei.

Cat de des inlocuiti bateriile la baie ori bucatarie, va doriti ca robinetii instalatiei sanitare sa nu se mai blocheze, aveti o cada cu hidromasaj iar depunerile de piatra au afectat aspectul si functionalitatea acesteia ?

Uitati de toate aceste probleme, instaland un sistem de dedurizare a apei salvati armaturile instalatiei sanitare si termice iar apa va deveni potabila si gustoasa,veti cheltui mai putin pe detergenti iar dusurile vor fi mai relaxante.

Daca sunteti detinatorul unei cazi cu hidromasaj, instalarea unui sistem de dedurizare este iminent, duzele cazii vor suferi din cauza depunerilor de calcar, acesta afectandu le buna functionare dar si aspectul.

Veti fi uimit câta diferenta poate face apa dedurizata pentru familia dvs. si câti bani veti economisi.

Înlaturarea mineralelor de calcar cu unul dintre aparatele casnice pentru dedurizare face apa placuta la atingere aducând o noua dimensiune atunci când faceti baie, dus sau pur si simplu, va spalati numai pe mâini.

Sapunul si samponul vor avea o spuma abundenta spalând mai usor si lasând pielea si parul mai curate si mai moi. Rufele dvs. se vor simsi mai moi, fibrele fiind protejate ceea ce extinde durata de folosire cu pâna la 20%.

Un alt beneficiu major este ca veti folosi cu pâna la 50% mai putin detergent si produse pentru curatenie. Obiectele sanitare si faianta vor fi fara pete si vor rezista mai mult cu mai putina curatenie.

Prin reducerea depunerilor de calcar pe rezistenta din boiler si masina de spalat, va puteti reduce cheltuielile cu pâna la 20% iar acestea vor dura mai mult. De asemenea, apa dedurizata înlatura calcarul acumulat deja în instalatia dvs.

 

Pentru a putea fi consumata, apa de la robinet va trebui tratata, adica se vor elimina impuritatile ( germeni, bacterii si reziduu­ri­­­).

Apa potabila tratata, va conti­ne o cantitate minima de ni­triti, clor, calcar si plumb. O mare problema a apei de la robinet o re­prezinta clorul, acesta devine dau­na­­tor prin acumularea lui în orga­nism, clorul va re­duce capa­ci­tatea celu­lelor de a asimila oxigenul.

La fel de periculos este si continutul de cloramina, ori cel de calcar, la care se ada­uga infes­tarea cu pesticide si reziduuri.

În cazul în care nu este tratata, apa de la robinet nu este recomandata pentru gatit.

Prin fierbere se elimina o mica parte din continutul daunator, astfel bacteriile, germe­nii, virusurile, si metalele grele, vor ramane intr-o anumita proportie. De aceea recomandam atat pentru consum, cat si pentru prepararea alimentelor, instalarea unor sisteme de filtrare a apei.

filtru apa mitsubishiCel mai economic si eficient sistem de filtrare a apei de la robinet este cu siguranta filtrul de baterie Mitsubishi Cleansui, acesta se instaleaza foarte usor direct pe baterie in locul perlatorului ( sita bateriei).

Durata de functionare a cartusului filtrant este de 3 luni sau 900 litri apa.

Suntem fericiti sa va asultam parerea!

Leave a reply

Instalator Constanta
Logo