Instalare masini de spalat in Constanta

Operatiunea de instalare a unei masini de spalat rufe/vase este una relativ simpla deoarece se foloseste un minim de scule pentru bransarea acesteia la reteaua de apa si canalizare.

Accesoriile necesare instalarii masinii de spalat sunt reprezentate de obicei de un robinet cu terminatia de 3/4, un teu de 1/2 si o ramificatie cu adaptor pentru canalizare, in functie de zona aleasa pentru instalare traseele pot fi mai lungi ori mai scurte.

Dupa alegerea zonei de amplasare a masinii de spalat se va stabili si efectua bransamentul la reteaua de apa si canallizare apoi se va verifica planeitatea zonei de pardoseala pe care va fi amplasata masina de spalat si se vor regla piciorusele de echilibrare ale acesteia folosind cheia aflata in acelasi ambalaj cu manualul de utilizare.

Racordul electric se va realiza la o priza cu impamantare in scopul evitarii suprasarcinii electrice.

Evitati folosirea prelungitoarelor electrice .

Sfaturi utile:

Asigurativa ca masina de spalat este positionata corect pe podea, vibratiile in exces pot creea daune, respectiv cheltueli suplimentare ce nu sunt de dorit.

Filtrul si pompa de drenare trebuie sa fie curate si fara depuneri (nasturi, monede, fibre textile), periodic verificati sita filtrului ce se situiaza in partea de jos a masinii de spalat.

De 2 ori pe an efectuati un ciclu de spalare complet folosind 4 litri de otet alimentar (nu se vor introduce haine, alegeti un ciclu de spalare lung si setati temperatura cea mai ridicata)
Aceste sfaturi va vor ajuta sa prelungiti durata de viata a masinii de spalat

Suntem fericiti sa va asultam parerea!

Leave a reply

Instalator Constanta
Logo