Instalatii canalizare Constanta

In momentul in care va construiti o casa ve-ti intimpina probleme cu proiectarea si executia instalatiei de canalizare si colectare a apelor pluviale .

Inca de la faza de proiect, va putem consilia in stabilirea traseelor si dimensionarea corecta a instalatiei de ape menajere si meteorice.

Locuiti la bloc si va deranjeaza inca de la intrare mirosul de canalizare,automat trebuie sa va ginditi la reabilitarea instalatiei de canalizare aflata in subsolul blocului.

Problemele sunt provocate de vechimea conductelor din fonta care la partea superIoara se fisureaza si prin acele fisuri elibereaza gazele urat mirositoare ce ne irita atunci cand deschidem usa subsolului.

Cauzele aparitiei fisurilor la conductele de fonta se regasesc In natura compozitiei fontei, aceasta se conserva bine in mediu umed, de aceea Conductele aflate in subsolul blocului in plan orizontal nu vor fi pline cu apa iar partea superioara se va usca si se va produce fisura pe lungimea conductei.

Pentru locuintele aflate la parterul blocului, putem realiza retele de instalatii termice si sanitare separate in scopul eliminarii situatiilor de reflux dejectii (montare clapet unic sens.

Suntem fericiti sa va asultam parerea!

Leave a reply

Instalator Constanta
Logo