Instalatii termice si sanitare la nivel profi Navodari

Obiectivele noastre pentru orasul Navodari sunt instalarea de centrale termice pe gaz in cat mai multe din locuintele navodarenilor si reabilitarea subsolurilor de bloc precum si igienizarea acestora.

Montaj centrale termice de apartament in Navodari

Instalare centrale termice in condensatie cu functionare pe gaze naturale cu materiale incluse ori cu materialele clientului la cel mai bun pret de pe piata.

Oferta pachet termic pentru locuinta cu 3 camere; -instalare centrala Ferroli Domiproject 24 kw -instalare 4 radiatoare otel + portprosop -executie instalatie cu tevi PPR si fitinguri/armaturi aferente pret final 6500 ron.

Oferta executie termica pentru apartament cu 4 camere: pachet termic ce include ,achizitie, montaj/executie echipament aferent instalatiei termice centrala Ferroli Domiproject , 6 radiatoare OTEL teava polipropilena cu insertie de fibra de sticla fitinguri si armaturi aferente de cea mai buna calitate pret total 7000 ron

Montaj centrale termice Ferroli Constanta

Instalatii Termice

Centrala termica murala Ferroli Diva C24

CENTRALE IEFTINE

Caracteristici tehnice:

Puteri Putere min incalzire kW 7 Putere max incalzire kW 23,5 Putere min acm kW 7 Putere max acm kW 23,5 Randamente Randament Pmax (80-60/50-30°C) % 91 Randament 30% % 89,6

DIVA este o centrala murala cu posibilitate de functionare pe combustibil gaz natural sau GPL, fiind dotata cu 2 schimbatoare de caldura, unul principal din cupru pentru preparare agent termic si unul secundar cu placi din inox pentru preparare apa calda menajera (a.c.m.)

Beneficiind de un panou de comanda digital cu un meniu inteligent si intuitiv, centrala DIVA permite selectarea rapida a modurilor de lucru, cat si o vizualizare facila a tuturor parametrilor de functionare.

Meniul usor de utilizat asigura o setare rapida a functionarii centralei, iar prin sistemul de coduri de avertizare, faciliteaza o asistenta tehnica eficienta.

Placa electronica de ultima generatie permite optimizarea functionarii centralei prin utilizarea unui cronotermostat modulant OpenTherm.

Moderna si economica, DIVA este disponibila in variante cu: tiraj natural (C) si tiraj fortat (F) in 3 modele de putere nominala 24, 28 si 32 kW.

Descriere

 • Vitopend 100 Tip WH1B este un cazan mural pe combustibil gazos, cu arzator modulant, complet automatizat, pentru incalzire si preparare apa calda menajera, cu si fara racord la cos.
 • Vitopend 100 este un cazan mural de ultima generatie la un pret atractiv.
 • Asigura un confort sporit in prepararea instantanee a apei calde menajere, prin schimbatorul de caldura in placi, din otel inoxidabil, care permite furnizarea rapida a apei, la temperatura constanta si debit confortabil.
 • CENTRALE TERMICE PE GAZ SAUNIER DUVAL seria THEMA CLASSIC THEMA CLASSIC F25 – 25 kW

– sistem antiinghet si sistem antiblocare pentru pompa; – asigura apa calda menajera la o temperatura constanta – by-pass automat – doi electrozi de aprindere

Recomandari

Recomandam instalarea unei statii de dedurizare a apei ce poate deservi doar centrala termica oferindu i protectie totala impotriva depunerilor de piatra care pot impiedica buna functionare a centralei termice ori o statie de dedurizare de dimensiuni mai mari, dimensionata in functie de nevoile locuintei ce se va instala inainte de orice consumator si va avea ca scop protejarea tuturor armaturilor ;- baterii, cabine de dus, cazi cu hidromasaj, masini de spalat, etc.

Sisteme de canalizare.

Reabilitarea instalatiei de canalizare se impune deoarece a fost realizata din fonta care are propietatea de a se fisura la partea superioara a tevii unde se creaza o fanta prin care sunt eliberate gazele care ne irita mirosul atunci cand intram in scara blocului.

Reabilitare subsoluri tehnice

Reabilitarea retelelor termice din subsolul blocurilor inclusiv inlocuirea coloanelor verticale si a caloriferelor invechite reprezinta o necesitate deoarece din cauza vechimii tevilor de peste 30 ani, timp in care nu s-au realizat reabilitari, precum si din cauza faptului ca nu mai functioneaza conductele de recirculare apa calda de consum care asigurau livrarea acesteia la parametrii normali la consumator, sistemul existent de distributie a agentului termic secundar pentru incalzire si apa calda din Navodari functioneaza in prezent cu eficienta redusa si pierderi mari, confortul consumatorilor fiind deteriorat.

Pentru zonele invecinate orasului Navodari cum ar fi Mamaia Sat, Mamaia Nord si statiunea Mamaia asiguram servicii de;

 • intretinere instalatii
 • executie instalatii sanitare si termice
 • montaj hidrofoare
 • montaj panouri solare
 • montaj centrale termice pe gaz si electrice
 • montaj statii de dedurizare si filtrare
 • purificare apa potabila si operatiuni de igienizare aparate aer conditionat.

Igienizare aer conditionat hoteluri si pensiuni

Igienizarea periodica a aparatelor de aer conditionat este necesara deoarece elementele unitatilor interne favorizeaza dezvoltarea culturilor de bacterii, virusi, ciuperci si alergeni care pot creea grave probleme de sanatate.

Exemple de afectiuni:

Se pot declansa alergii, dar în acelasi timp, schimbarile de temperatura ar putea provoca si infectii respiratorii. În primul rând, ar trebui sa stim ca racelile sunt declansate de sute de virusuri, iar germenii persoanelor infectate sunt contagiosi.

În conditiile în care afectiunile usoare aparute nu sunt tratate si sunt lasate sa treaca de la sine, atunci pot aparea complicatii. Printre acestea se numara sinuzita, o afectiune ce se caracterizeaza prin scurgeri si congestii nazale, dar si prin dureri de cap. De asemenea, sinuzita presupune infectia mucoasei nazale si sinuzale, dar si imposibilitatea de comunicare a sinusurilor cu cavitatea nazala. Pacientii trebuie sa acorde atentie deosebita acestei afectiuni deoarece poate fi foarte usor confundata cu o simpla raceala.

Rinofaringita si faringita, afectiuni provocate de aerul conditionat
Alte afectiuni destul de frecvente sunt rinofaringita si faringita. Rinofaringita acuta este cunoscuta în popor si sub denumirea de raceala. Afectiunea debuteaza cu iritarea mucoasei nazale, dar si a celei faringiene. Alte simptome constau în stranut, tuse, rosu în gât, dar si stari de oboseala, dureri musculare, lipsa poftei de mâncare si dureri de cap.

Faringita este o afectiune ce apare la nivelului amigdalelor sau a faringelui si se caracterizeaza prin tuse seaca si febra puternica.

Suntem fericiti sa va asultam parerea!

Leave a reply

Instalator Constanta
Logo