Instalatii ppr. Constanta

Executam o gama variata de instalatii din polipropilena.

Putem determina geometria ideala si aspectul perfect al instalatiei in functie de spatiul si necesitatile locuintei dumneavoatra.

Traseele instalatiei termice din ppr se pot realiza prin pardoseala sau aparente, cele aparente nu e necesar sa fie izolate, iar cele ingropate vor fi izolate dupa care se va turna sapa apoi se va aplica gresia ori parchetul,aceasi tehnica se aplica si pentru instalatia termica realizata din cupru.

Pentru traseele de alimentare cu apa rece ori apa calda menajera e ideal a se folosi teava de polipropilena,aceasta are propietatea de a nu retine depunerile de calcar in comparatie cu teava metalica care va retine sedimentele si drept urmare se va infunda iar randamentul instalatiei va avea de suferit.

La retelele de apa rece se poate folosi teava de polipropilena fara insertie deoarece nu exista fenomenul de dilatatie ori constrictie, dar poate aparea condensul si atunci va fi necesara izolatia care la tevile metalice este indispensabila, la retelele termice se va folosi teava de polipropilena cu insertie de : aluminiu,de fibra de sticla ori fibra compozita deoarece rezista mai bine la presiuni si temperaturi ridicate.

Suntem fericiti sa va asultam parerea!

Leave a reply

Instalator Constanta
Logo