Instalatii sanitare baie

Executie/montaj instalatii sanitare Constanta

 

Doriti un montaj rapid si de calitate al obiectelor sanitare din baia dumneavoastra [cabine de dus, lavoare-chiuvete, wc-uri, cazi simple sau cu hidromasaj, accesorii baie, calorifere de aluminiu sau calorifere portprosop] va oferim sprijin in alegerea celor mai bune produse pentru baia dumneavoastra, iar costurile vor fi substantial mai mici decit daca a-ti cauta personal produsele.

COMFORTUL ARE LOC IN ORICE SPATIU

Stiati ca noi, oamenii, petrecem de-a lungul vietii, aproximativ 27500 de ore in…baie?! Aceasta a devenit locul care ne reflecta personalitatea, dorintele si chiar idealurile. Baia este cu siguranta principalul etalon al unui camin, este spatiul care trebuie sa imbine armonios formele si culorile pentru a ne resfata si relaxa simturile.

Trenduri, colectii noi, forme deosebite, culori inedite, combinatii aparte…solutii complete de amenajare a baii.

Experienta dobandita in tara cat si in Olanda imi da avantajul diversitatii si adaptabilitatii oricarui produs ori sistem de incalzire sau climatizare in orice spatiu unde este necesara executia unei instalatii.

Lucrand cu o gama larga de materiale de top si folosind cele mai noi tehnici de lucru, garantam o executie de exceptie a lucrarilor noastre.

lucram cu orice tip de teava, detinem unelte profesionale, avem colegi bine pregatiti, ne deplasam in tot judetul, asiguram consultanta si transport gratuit al echipamentelor la domiciliul clientului.

Instalatii sanitare pensiuni litoral Constanta

Suntem fericiti sa va asultam parerea!

Leave a reply

Instalator Constanta
Logo