Instalatii sanitare Constanta

Executie instalatii sanitare in Constanta

Daca nu v- ati hotarit inca asupra unui design pentru baia dumneavoastra, va putem ajuta sa alegeti cele mai potrivite materiale in scopul de a creea un spatiu primitor si relaxant, deoarece baia e locul in care ne rasfatam dupa o zi istovitoare de munca.

Baia e un spatiu important pentru starea noastra de bine, fie ca alegem culori vesele ori calde, fie ca ne dorim o cabina de dus ori o cada cu hidromasaj, ea va trebui corect dimensionata pentru a obtine comfortul dorit.

Daca a ti decis sa inlocuiti vechile obiecte din baia dumneavoastra va recomandam sa respectati cateva conditii simple fara de care baia nu ar putea fi realizata in conditii de calitate.

O conditie ar putea fi corelarea combinatiilor de elemente ce urmeaza a fi instalate in baie; cada/cabina de dus, vasul wc, bideul si lavoarul sa fie in acelasi ton ca forma si culoare.

Pentru a obtine comfortul mult visat este recomandat sa selectam doar produse de calitate cu garantie mare ce dau trainicie baii ca doar nu renovam in fiecare an.

Un rol important in designul baii il au accesoriile, le recomand pe cele nichelate deoarece se asorteaza cu orice tip si nuanta de faianta ( suprti prosoape, suporti hartie igienica, suport pahar/periuta/sapun, etc.)

Principalele cerinte la alegerea produselor sanitare – comoditate, comfort, igiena. Dar stilul, forma si marimea sînt selectate în functie de preferin?ele personale si caracteristicile spatiului.

Un element de baza intr o baie este cada, aceasta reprezinta punctul central al unei bai, piata ne ofera o gama diversificata incepand de la forme, dimensiuni si colori la materiale din care sunt realizate acestea, fonta, acril si chiar piatra naturala, dumneavoastra veti alege in functie de geometria si caracteristicile baii in concordanta cu bugetul alocat executiei acesteia.

Daca baia este usor subdimensionata, alegerea instalarii unei cabine de dus va fi indispensabila, piata abunda de oferte si totusi cele ieftine nu sunt cea mai potrivita alegere, acestea pot crea probleme in scurt timp de la momentul instalarii.

Alegerea vasului de wc se face in functie de eficienta de spalare a jetului de apa, daca vasul are geometria bine gandita iar irigarea lui se face din toate directiile ( circular) astfrel incat sa nu ramana urme de dejectii dupa ce s a tras apa.

Rezervorul atasat vasului de wc ar fi bine sa fie unul izolat, adica sa aiba pereti bubli de polistiren cu rol anticondens.

Bideul este optional pe la noi, in alte tari este indispensabil hartia igienica este de baza.

Lavoarul cu dulapior este alegerea perfecta deoarece castigam spatiu de depozitare al produselor de igiena aflate intr o baie, chiuveta sau lavoarul poate avea diferite forme, culori sau dimensiuni si vom alege in functie de spatiul de care beneficiem.

 

Kitchen appliances

Kitchen is an important space in our home because here we spend a few tens of minutes or hours daily, so kitchen needs to be a welcoming and functional space.

The most important accessory in the kitchen is the sink, that it will work properly, it will be necessary to properly dimension the sewer pipe that most often sinks.

Another problem of the drainage pipe is the length of the route that influences sediment deposition resulting from the combination of detergents with fats, the length of the drainage pipe is directly proportional to the risk of clogging it.

GROHEChoosing the right battery is to use it, housewives want swan type batteries because they allow a pot to be placed in the sink sink to fill it with water.

The diameter of the kitchen drain pipe should be 50 mm and its slope should not exceed 2% because we risk that the water passes through the pipe without cleaning the sediment.

 

Suntem fericiti sa va asultam parerea!

Leave a reply

Instalator Constanta
Logo