Executie instalatii subsol de bloc

Propune blocul tau pentru reabilitare termica!

Executie instalatii termice

Trebuie tinut cont de faptul ca prin subsol trec si instalatiile pentru energie termica,daca conductele au izolatia distrusa ori sunt intru n stadiu avansat de degradare, pierderea energetica în aceste cazuri fiind imensa.

Repararea/înlocuirea instalatiei de distributie a apei reci si/sau a colectoarelor de canalizare menajera si/sau pluviala din subsolul blocului de locuinte pâna la caminul de bransament/de record, dupa caz

Reparatii capitale ale instalatiilor de alimentare cu agent termic în subsolul blocurilor de locuinte.

Pentru eliminarea pierderilor existente în marea majoritate a subsolurilor de bloc precum si eficientizarea instalatiei de încalzire va propunem înlocuirea completa a instalatiilor de alimentare cu agent termic si încalzire, atât în subsolul blocului, dar si distributia pe verticala pentru alimentarea fiecarui apartament.

Solutia tehnica propusa – Înlocuirea tevilor existente , înlocuirea vanelor existente la intrarea în bloc, precum si coloana de aerisire, daca este necesar.

Materiale folosite:

  • Teava si fitinguri din polipropilena de buna calitate, agrementata tehnic, console pentru prinderea si consolidarea conductelor formate din:
  • colier zincat cu garnitura de cauciuc;
  • tije zincate filetate care permit ancorarea tevii de plafon, piulite expandabile în beton etc.

Nu putine sunt blocurile în care, înca de la intrare te intampina un miros întepatoar de canalizare. Aceasta vine din subsoluri, unde mocirla de fecale are dimensiuni alarmante, iar apa se aude în beciuri curgând mereu. .Locatarii de la parterele blocurilor inundate sunt de departe cei mai afectati, în primul rând de mirosul care le patrunde în case, de tantarii care nu dispar niciodata indiferent cu ce solutii ai face dezinsectia, de amenintarea sobolanilor, purecilor, gandacilor etc.

Executie instalatii sanitare si termice in Constanta

  • Inlocuire retele de canalizare
  • Executie retele interioare de alimentare cu apa rece si respectiv, cu apa calda de consum, in sistem cu contorizare individuala
  • Retele interioare de alimentare cu apa rece si respectiv, cu apa calda de consum, in sistem de contorizare colectiva
  • inlocuire coloane termice
  • Racordarea conductelor de legatura de la coloane la armaturile obiectelor sanitare
  • montaj calorifere
  • executie instalatii termice si sanitare aferente mansardarii blocurilor de louinte.

Izolatii pentru tevi si conducte

– sunt adecvate pentru utilizarea in lucrarile de instalatii si incalzire in industrie, birouri si cladiri rezidentiale. Izolatia pentru tevi indeplineste toate criteriile de izolare termica si acustica a conductelor de incalzire centrala, instalatiilor de climatizare, instalatiilor de apa sanitara si de canalizare.

Caracteristica de baza a tuburilor de izolatii pentru tevi o reprezinta elasticitatea si rezistenta buna la actiunile mecanice si chimice ale materialelor de constructii uzuale. Izolatia pentru tevi si conducte are structura celulara inchisa si se preteaza a fi incorporata in toate tipurile de pardoseli.

Izolatia este esentiala pentru buna functionare a intregului sistem de tevi. Conductele care nu sunt bine izolate pot duce la pierderea caldurii si la aparitia condensului in perioada iernii. De asemenea, tevile neizolate “transpira”, sunt pline de urme de apa si-ti suprasolicita sistemele de incalzire. De aceea, este bine sa te ocupi de izolarea tevilor inainte de venirea iernii.

Motive pentru izolarea tevilor

Atunci cand izolezi tevile de apa rece eviti producerea de condens iar atunci cand le izolezi pe cele de apa calda previi pierderile de caldura si economisesti energie si implicit bani;
Tevile expuse la frig pe timpul iernii pot ingheta si crapa, provocand pagube insemnate;
Izolatia ofera o bariera de protectie impotriva umiditatii, factor ce poate duce la distrugerea tevilor, in timp.

Cochilii din vata minerala bazaltica caserate cu folie de Aluminiu

Cochiliile din vata minerala bazaltica se folosesc la izolarea conductelor…, instalatiilor de apa calda/fierbinte, a conductelor de aburi. Se mai pot folosi pentru… izolarea instalatiilor de ventilatie, cazanelor de incalzire, schimbatoare de caldura.

Reabilitare subsoluri Constanta

Suntem fericiti sa va asultam parerea!

Leave a reply

Instalator Constanta
Logo