Instalator autorizat in Constanta

Pentru executia unei lucrari de calitate, apelati la serviciile unui instalator autorizat.

Exista pe piata o multime de ”instalatori’ care se pricep la toate, apeland la acest gen de mesteri nu ve ti beneficia de cele mai bune servicii, dimensionarea instalatiilor dupa ureche poate avea efecte nedorite, folosirea materialelor necorespunzatoare poate dauna bunei functionari a unei instalatii.

  • Executie/proiectare instalatii termice
  • Executie/proiectare instalatii sanitare
  • Instalare sisteme de climatizare
  • Instalare sisteme de ventilatie
  • Instalare sisteme de tratare a apei potabile
  • Instalare panouri solare
  • Sisteme proprii de incalzire si apa calda

Daca locuiti la bloc si optati pentru un sistem propriu de incalzire, in defavoarea sistemului centralizat, care nu este rentabil ba chiar pagubos, puteti alege varianta instalarii unei centrale termice de apartament.

Aceasta poate fi pe gaz ori electrica dar mai convenabila ar fi cea pe gaz, deoarece gazul ofera cel mai bun raport pret/randament comparativ cu celelalte surse de energie.

Centrala termica ne asigura necesarul de apa calda si caldura pentru intreaga familie oferindu ne autodeterminarea comfortului personal din locuinta.

Instalatia termica este compusa din urmatoarele elemente; – centrala termica, care va fi dimensionata in functie de suprafata locuibila, radiatoare, ce vor fi dimensionate individual pentru fiecare incapere, conducte, ce vor transporta agentul termic produs de centrala, cel mai des folosite sunt conductele din cupru si polipropilena, armaturi si fitinguri.

Radiatoarele aferente instalatiei termice pot fi de fonta, otel ori aluminiu, cele mai folosite sunt cele de aluminiu deoarece ne asigura comfortul termic dorit avand un design placut si un randament termic de neegalat, se gasesc pe piata sub diferite forme si dimensiuni pentru a se incadra perfect in incaperile locuintei dvs.

Radiatoarele de aluminiu, fiind modulare se pot dimensiona usor pentru fiecare incapere, adica se pot scoate ori adauga elementi, aceasta operatiune se numeste niplare-deniplare, deci se poate interveni usor in scopul redimensionarii radiatorului in functie de cerinte.

Dupa executia instalatiei termice, solicitati un proces verbal de probe la rece a instalatiei care va asigura ca in momentul punerii in functiune a centralei termice , instalatia nu creaza probleme hidraulice.

Asiguram service, reparatii si mentenanta pentru majoritatea marcilor de centrale existente pe piata indiferent de complexitatea operatiunilor si folosim piese de origine din stoc sau pe baza de comanda in maxim 48 de ore de la momentul constatarii.

Contact tehnician PIF: 0722.344.005

INSTALARE CENTRALE TERMICE CONSTANTA

Potrivit noilor norme europene, vom fi obligati sa instalam doar centrale termice care folosesc principiul condensarii, deoarece acestea ar putea fi mai economice si mai prietenoase cu mediul.

Tehnica functionarii in condensare este recomandata pentru locuinte/cladiri cu dimensiuni mari si folosirea de radiatoare supradimensionate.

Conditia realizarii condensarii este ca temperatura de retur aagentului termic sa nu depaseasca 50° C.

Condensarea se realizeaza in regim de functionare cu temperaturi joase si consumatori ( calorifere) mari, din aceasta cauza instalarea centralelor cu condensare in apartamente nu va fi eficienta, neindeplinind conditiile enumerate mai sus vom plati pentru achizitionarea unei centrale in condensatie si vom beneficia de o centrala conventionala care poate fi cu 1000 lei mai ieftina.

CEA MAI EFICIENTA CENTRALA TERMICA PE GAZ.

Eficienta tehnologiei de condensare totala

Caracteristici:

Posibilitatea conectarii unui cronotermostat, panou cu comanda de la distanta si sonda externa de temperatura.

Eficienta maxima = centrala functioneaza in regim de condensare in intervalul 5-25 kw.

Schimbator principal de caldura din otel inoxidabil

Confort sporit pe regimul de apa calda menajera; ( schimbator secundar supradimensionat = 26 placi

Functie aerisire instalatie; – pompa de circulatie va functiona la cerere in afara ciclului de ardere

Panou comanda cu display LCD ce asigura o interfata grafica evoluata si taste switch.

Caracteristici:

Model de top al gamei de centrale termice MOTAN;

Proiectata in conformitatre cu noile norme europene de eficienta si economie maxima in exploatare

accesorii; – pompa LOW ENERGY

– senzor de presiune evaluat; ( asigura protectie la suprapresiuni ori presiuni prea joase ).

Instalare centrale termice Navodari Instalare centrale termice Ovidiu Instalare centrale termice Lumina Instalare centrale termice Palazu Mare Instalare centrale termice Murfatlar Instalare centrale termice Valul lui Traian Instalare centrale termice Agigea Instalare centrale termice Lazu Instalare centrale termice Techirghiol Instalare centrale Tomis Plus

https://www.facebook.com/perfectinstal/videos/359926964209111/

 

Suntem fericiti sa va asultam parerea!

Leave a reply

Instalator Constanta
Logo