Instalator sigur Constanta

De cele mai multe ori cand apare o problema legata de instalatii apelam la cunostinte, vecini, prieteni pentru a ne recomanda un specialist fiind convinsi ca recomandarea este cea mai buna solutie deoarece acel meserias a mai prestat pe la cei ce l recomanda.

Nu putine sunt cazurile in care putem beneficia de serviciile unui autointitulat
instalator sau mai grav, policalificat care le stie pe toate dar nu face nimic bine.

Pentru siguranta locuintei dumneavoastra, recomandam sa apelati doar la tehnicieni cu pregatire, acestia pot fi gasiti cu un simplu search pe internet, exemplu; instalator ……orasul in care locuiti.

Serviciile noastre se adreseaza locuitorilor din orasul Constanta, venim in ajutorul acestora cu solutii si remedii pentru orice problema aparuta la instalatia termica ori sanitara.

Asiguram service, reparatii si mentenanta pentru majoritatea marcilor de centrale existente pe piata indiferent de complexitatea operatiunilor si folosim piese de origine din stoc sau pe baza de comanda in maxim 48 de ore de la momentul constatarii.

contact: 0722.344.005

Intervenim rapid si eficient in cazul avariilor pe conducte, in locuinta dvs ori in subsolul blocului, blindam conducte, inlocuim robineti, reabilitam complet instalatiile aflate in subsolul blocului.

 • Executam /proiectam instalatii termice si sanitare pentru constructii noi.
 • Executam / proiectam sisteme de ventilatie.
 • Executam /proiectam sisteme de climatizare.
 • Executam instalatii de incalzire in pardoseala.
 • Executam sisteme de drenaj a apei pluviale.
 • Instalam centrale termice pe gaz, peleti, electrice si lemne-cox.
 • Instalam panouri solare si radiante.
 • Instalam aparate de aer conditionat.
 • Instalam sisteme de dedurizare a apei.
 • Instalam sisteme de filtrare a apei potabile.
 • Instalam lampi U V pentru purificarea apei potabile.
 • Instalam dozatoare de apa cu alimentare de la retea.

Executam servicii de mentenanta pentru toate aceste echipamente

 • pret instalare statie de dedurizare = 500 lei
 • pret instalare lampa UV. = 100 lei
 • pret instalare dozator apa fara bidon = 200 lei
 • pret instalare filtru cu osmoza inversa = 150 lei
 • pret instalare centrala termica in condensatie = 400 lei
 • pret instalare centrala termica conventionala = 300 lei
 • pret montare cada hidromasaj = 300 lei
 • pret montare cabina hidromasaj = 400 lei
 • pret instalare ansamblu WC = 100 lei
 • pret instalare lavoar + baterie = 100 lei
 • pret montare accesorii baie = 50 lei
 • pret inlocuire robineti apometre = 50 lei
 • pret inlocuire baterii = 50 lei
 • pret remedieri avarii = 100……lei

Surse de incalzire alternative a locuintei

 

SMART Econo Heater este prea bine cunoscutul panou cu buton de pornit/oprit tip Econo Heat. A suportat de-a lungul timpului o serie de imbunatatiri, comparativ cu versiunea anterioara precum si alte modele existente in piata.

• O placa

Rezistenta din interiorul panoului este pozitionata acum in spatele panoului. Asta face panoul mai cald in partea din spate imbunatatind astfel viteza cu care se produce convexia aerului si prin urmare eficienta.

• Un strat de silicat de calciu

Smart Econo Heater este confectionat dintr-o fibra de ciment si este acoperit in intregime cu un strat de silicat de calciu ce intareste structura acestuia. Stratul de silicat de calciu ranforseaza intreaga placa si o protejeaza de eventualele crapaturi, confera un finisaj impecabil si devin foare usor de curatat si intretinut.

• Montaj pe perete, la 20 cm-100 cm de la pardoseala.

Fata de variantele anterioare montajul era posibil doar pana la 15-20 cm de la pardoseala. Acum se poate instala pana la 100 cm de la pardoseala, evitand problema spatiului, esteticii etc

• Placa cu mare densitate

Smart Heater este compus dintr-o singura bucata, conferind mai multa putere si prin urmare reducand riscurile de fisurare/crapare.

10 MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI SMART HEATER

1. Tehnologie eficientaprin convexia aerului.
SMART ECONO HEATER functioneaza pe principiul convexiei aerului. O cantitate importanta de caldura este generata între panou si perete, ce conduce la un curent de aer cald, circulat consecvent în camera cu o viteza de pâna la 0.8 m pe secunda. Peretele actioneaza ca un suport pentru curentul de aer cald, la fel ca un cos de fum pentru o soba pe lemne. SMART ECONO HEATER degaja 90% din caldura prin convexie si 10% prin radiatie. Convectoarele actioneaza ca sisteme de încalzire pentru întreaga camera, în timp ce radiatoarele generaza caldura locala.
2. Extem de economic
SMART ECONO HEATER este un mod economic de a furniza caldura optima locuintei tale cu un cost foarte mic, oferind posibilitatea economisirii cu pânala 50%.
3. Doar 425W pentru aproximativ 10mp
Cel mai economic sistem de încalzire tinând cont de costurile de achizitie si consum.
4. Ultra Slim si design compact
Una dintre cele mai mari probleme ale sistemelor de încalzire este faptul ca ocupa extrem de mult spatiu. Acum aceasta problema este rezolvata.
SMART ECONO HEATER are doar 1 cm grosime si se monteaza pe perete; astfel nu ocupa nici un fel de spatiu. Asa scapi si de grija depozitarii în timpul verii. Dimensiunea sa de 60X60 cm permite montarea pe perete în orice spatiu disponibil aveti. Nu împiedica procesul de curatenie si nu aduna nici un fel de praf asa cum se întampla cu sistemele pozitionate pe pardoseala.
5. Poate fi decorat
SMART ECONO HEATER are un finisaj alb dar poate fi decorat cu orice vopsea pe baza de apa. Pot fi vopsite la culoarea peretelui si obtineti un sistem de încalzire absolut discret sau dimpotriva, îl puteti transforma într-o mica opera de arta!
6. Instalare super rapida in 10 minute
7. Sigur pentru copii si animale
SMART ECONO HEATER este sigur pentru copii si animale, nu are parti expuse sau în miscare cum ar fi un ventilator. Temperatura de la suprafata este relativ scazuta, 85°C si conforma cu normele legale. Tineti totusi cont de faptul cala copii foarte mici reflexul de retragere a mâinii la contact cu suprafete fierbinti sau reci nu este complet dezvoltat. Astfel, la un contact cu panoul ce depaseste 5 secunde pot aparea mici basici, ca o arsura superficiala.
8. Absolut silentios
SMART ECONO HEATER foloseste convexia naturala pentru a încalzi aerul din camera. Spre deosebire de convectoarele traditionale sau aparatele de aer conditionat, panoul nu are nevoie de elemente în miscare pentru a putea genera caldura. De aceea panourile sunt sistemele ideale de încalzire pentru dormitoare evitand astfel zgomotul constant din timpul noptii produs de alte tipuri de sisteme de încalzire.
9. Pentru o casa absolut sanatoasa
Recomandat în mod special în zonele unde exista exces de umezeala. De obicei cauzata de izolatie slaba, o camera cu multa umezeala poate fi o sursa de mucegai, un generator de boli si alergii. SMART ECONO HEATER este ideal în prevenirea umiditatii în mod special pentru cei care locuiesc pe termen lung în spatiul respectiv, dar si pentru cei care folosesc proprietatea în mod sporadic. Atunci când nu sunteti acasa perioade lungi de timp îl puteti programa, cu ajutorul unei prize programabile, astfel încat sa porneasca doar câteva ore pe zi pentru a putea preveni instalarea umiditatii si a mucegaiului. Astfel nu veti mai fi nevoit sa zugraviti atât de des.
10. Ideal pentru proprietati cu probleme la sistemul electric.
Multe zone ale tarii noastre se confrunta cu o fluctuatie mare a tensiunii în retea, o alimentare sub voltajul recomandat. Acest lucru este evident mai ales atunci când se întrerupe furnizarea energiei electrice de la prea multa aparatura electrica în functiune. O solutie pentru aceasta problema ar fi un contract pentru mai multa putere, cu furnizorul de energie electrica.

Acest fapt implica automat costuri mai mari ale abonamentului si uneori chiar schimbarea întregului sistem din casa.

SMART ECONO HEATER foloseste doar 425W pe ora, comparativ cu un aer conditionat care poate utiliza chiar si 2000W. Odata pornit el absoarbe cam 60% din întreaga putere furnizata si încalziti o singura camera. Pentru aceeasi 2000W, folositi 5 SMART ECONO HEATER si încalziti întreaga casa.

Suntem fericiti sa va asultam parerea!

Leave a reply

Instalator Constanta
Logo