Materiale instalatii sanitare

Pentru a obtine un produs de calitate, e necesar sa se foloseasca materiale pe masura, de regula calitatea se reflecta in pret, iar garantia lucrarii va fi de lunga durata, o executie partiala la care se folosesc materiale de proasta calitate poate aduce probleme in scurt timp (carpeala costa) iar lucrarea va fi compromisa.

In cazul in care folositi conducte din cupru la executia instalatiei sanitara, acestea vor fi partial ingropate, deoarece conductele metalice condenseaza va fi necesara folosirea izolatiei, in caz contrar vor aparea urme de umezeala pe zonele traseelor ingropate.

Conductele de polipropilena, sunt autoizolante, au pierderi minime de caldura, sunt rezistente la coroziune, iar izolatia va fi optionala.

Traseele din cupru se recomanda a fi executate aparent, acestea pot fi vopsite, lacuite ori aplicat direct un strat de vopsea lavabila de culoarea incaperii, daca se vor lasa nevopsite, tevile de cupru din cauza oxidarii isi vor schimba aspectul devenind inestetice.

Pentru un aspect placut si pentru obtinerea unei geometrii perfecte, e necesara folosirea elementelor de fixare, acestea pot fi; coliere, bride, cleme metalice ori din plastic,rolul lor este acela de afixa tevile pe perete si a pastra paralelismul acestora.

Executam instalatii sanitare personalizate:

  • instalatii sanitare pentru cabinete medicale
  • instalatii sanitare pentru stomatoogii.
  • instalatii sanitare pentru spatii comerciale
  • instalatii sanitare saloane de infrumusetare
  • instalatii sanitare sali de fitnes

Suntem fericiti sa va asultam parerea!

Leave a reply

Instalator Constanta
Logo