Montaj radiatoare/calorifere Constanta

Instalam rapid si profesional toata gama de calorifere ( radiatoare de otel, radiatoare de aluminiu, calorifere de fonta, portprosoape de baie,ventiloconvectoare de pardoseala si tavan), niplam (eliminam-adaugam) elementi pentru calorifere de aluminiu si fonta, adaptam – modificam orice tip de instalatii pentru orice spatiu.

Executie instalatii termice in Constanta

Montaj calorifere/radiatoare in Constanta

Ce este un calorifer:

Caloriferul este un echipament de încalzire a încaperilor ce se foloseste de o sursa producatoare de caldura.

Caloriferul / radiatorul este un ansamblu de tuburi sau coloane tubulare

Rolul caloriferului este acela de a acumula si raspandi caldura preluata de la o sursa de agent termic

Va ajutam in alegerea, dimensionarea si achizitionarea corecta a materialelor potrivite instalatiei si spatiului dumneavoastra.

Radiatorul este un corp de incalzire, alcatuit din tuburi sau coloane tubulare prin care circula un fluid incalzit {agent termic} in scopul de a degaja caldura in spatiile de locuit.

Radiatoarele de aluminiu se comercializeaza in corpuri de cate 10 elementi, in functie de necesarul incaperii noi le putem redimensiona, adaugand ori eliminand elementi, aceasta operatiune se numeste NIPLARE – DENIPLARE.

Elementele de legatura dintre elementi se numesc niple si au rolul de a imbina elementii formand corpuri de radiatoare, niplele au ca si caracteristica unica filetele combinate, mai exact pana la jumatate au filet pe dreapta, un mic spatiu pentru garnitura apoi se continua cu un filet pe stanga, rotindu se intr o anumita directie se va obtine imbinarea ori dezbinarea elementilor de calorifer.

Niplarea se executa cu o cheie de forma unei tije ce poate avea mai multe geometrii, acestea se pot confectiona la orice atelier de lacatuserie.

Instalare radiatoare otel Constanta.

Caloriferele de otel sunt compacte si se livreaza la panou, sunt nedemontabile si prezinta cateva avantaje importante.

Au o durata de exploatare mare si o rezistenta crescuta la factori externi. Intretinerea caloriferelor de otel este usor de facut iar designul este special, suprafata exterioara a radiatorului fiind finisata cu un strat de pulbere aplicata electrostatici, caloriferul fiind apoi uscat in cuptor.

Instalare radiatoare aluminiu Constanta

caloriferAvantajele instalarii radiatoarelor din aluminiu ; garantie 10 ani, calitate superioara, eficienta / randament mare, suporta presiuni de pana la 16 bar, usor de instalat, economic [ raport calitate pret ], ideal de folosit în sisteme de încalzire de joasa temperatura.

Recomandam radiatoarele din aluminiu marca Ferroli.

Radiatoarele de aluminiu sunt realizate din elementi cu o putere termica sporita care au fost turnati sub presiune dintr-un aliaj special de aluminiu si au o emisie termica convectiva superioara.

Aliajul de aluminiu special, cu o inertie termica scazuta, reduce timpul necesar instalatiei pentru a atinge performantele optime, oferind o rezistenta ridicata la coroziune si avand o greutate foarte mica, facilitand astfel intretinerea si instalarea.

Rezistenta sporita la coroziune face ca durata de viata a radiatoarelor din aluminiu sa fie nelimitata. Fiecare radiator este acoperit cu pulberi epoxidice polimerizate la 200°C si trebuie sa treaca de o dubla proba hidro-pneumatica de presiune, intai individual si apoi in bloc.

Radiatoarele de aluminiu se comercializeaza in corpuri de cate 10 elementi, dar se pot adauga ori elimina in functie de cerinte.

Radiatoare verticale.

In locuintele moderne unde vitrate domina spatiul de locuit, este nevoie de reconfigurarea sistemelor de incalzire si adaptarea in functie de spatiu ramas atribuit caloriferelor.

De aceea este necesara o analiza aspatiului destinat instalatiei termice agreata de client si gasirea de solutii pentru incadrarea radiatoarelor in cel mai eficient loc.

Piata radiatoarelor sa diversificat si ne vine in ajutor cu o multime de variante ce ne ajuta in executia unei instalatii termice eficiente si de bun gust acestea incadrandu se perfect economisind spatii destinate mobilierului.

caoriferul vertical este un radiator stationar cu un bun randament termic ce ne ajuta sa economisim spatiu, acestea au si un design placut ce poate fi asortat usor cu tapetul sau zugraveala din locuinta.

Radiatoare decorative

Mai jos prezentam un film demonstrativ de niplare-deniplare elementi aluminiu.

 

Suntem fericiti sa va asultam parerea!

Leave a reply

Instalator Constanta
Logo