Montaj dedurizatoare Constanta

Dedurizarea apei consta in inlaturarea sarurilor de Calciu si inlocuirea lor cu saruri de Sodiu ce nu se depun pe instalatii.

Pentru a obtine acest schimb, apa curge printr-un pat de rasina ce a fost incarcata in prealabil cu Clorura de sodiu (NaCl).

Rasina Culligan Cullex este adecvata pentru contactul alimentar, are o rezistenta mare al socuri mecanice, o durata de viata lunga, o mare capacitate de schimb si un consum mic de sare. Dedurizatoarele sunt complet automatizate, diferitele faze de lucru (operare, spalare si regenerare) sunt controlate de un programator electronic ce actioneaza un grup de vane directionand astfel debitul de apa in functie de fluxul tehnologic.

Dedurizatorul este definit prin eleganta, simplitate si fiabilitate. Este un echipament ce va poate oferi confortul dorit si, totodata, costuri reduse generate de consumul de sare in exploatare, pentru consumuri mari de apa dedurizata. Nivel ridicat de informatii oferite utilizatorului.

Dedurizatorul va ofera apa tratata pentru intreaga casa
Apa dedurizata pentru centrala termica si boiler, baie si bucatarie, masini de spalat
Functionare automata, usor de montat
Singurul consumabil este sarea pastilata pentru regenerarea mediului de filtrare sarea se adauga si nu trebuie scoasa sau înlocuita, ci doar completata, în timp sarea se consuma numai daca exista consum de apa tratata
Mediul de filtrare poate fi folosit între 5 si 10 ani fara a fi schimbat

Descriere Dedurizator Galaxy VDR20

Modele compacte tip cabinet
Bypass cu conexiune intrare/iesire apa 1″
Rasina cationica de uz alimentar
Regenerare automata, volumetrica si proportionala Intretinerea consta numai in adaugarea de sare
Autonomie mare de functionare
Functionare cu rezervor de sare uscat
Control cu microprocesor Display LCD
Ora de regenerare usor de schimbat
Afisare debit instantaneu apa, nivel sare

Sistem cu plutitor si furtun prea-plin pentru a preveni scurgerile accidentale Pentru o buna functionare necesita: apa de alimentare filtrata cu presiunea de minim 2 bari, evacuare la canalizare la nivelul solului, sare pastilata pentru dedurizare, tensiune de alimentare electrica stabila de 220V/50Hz

Pentru a inlesni mai buna functionare a statiei de dedurizare, recomandam instalarea unui filtru automat in detrimentul filtrelor sediment care necesita lucrari de mentenanta periodica.

Montaj filtru automat

Protejeaza echipamentele, instalatiile si obiectele sanitare impotriva distrugerii: centrale termice, cazane, tevi, robineti, chiuvete, cazi de baie sau jacuzzi, cabine dus, masini pentru spalat haine sau vase.
Nu necesita operatiuni de mentenanta sau consumabile – durata de viata a mediului filtrant este de 8-10 ani in functie de calitatea apei brute.

Se regenereaza automat dupa un numar de zile prestabilit, filtrul rezidential ETF Junior produs de EcoWater. Filtrul ETF Junior inlatura gustul de clor si culoarea din apa si filtreaza sedimente pana la 15 – 20µm.

Caracteristici Filtru ETF Junior
Filtrul rezidential ETF Junior nu necesita filtre cu cartuse, deci fara consumabile. Fara operatii de mentenanta complicate, se auto-curata dupa un numar de zile prestabilit (programabil), utilizand procesul EcoWater automat de curatare AutoRinse si o vana de comanda rotativa, produs exclusiv EcoWater.

Avantaje Filtru ETF Junior
Spre deosebire de alte sisteme , filtrul rezidential ETF Junior va asigura apa de calitate la orice robinet din casa Dvs. fara sa reduca semnificativ presiunea apei.
Media duratei de viata a mediului filtrant este de 10 pana la 15 ani in functie de calitatea apei brute.

Suntem fericiti sa va asultam parerea!

Leave a reply

Instalator Constanta
Logo