Locuiti la bloc si aveti probleme cu instalatia de incalzire ori caloriferele nu dau randamentul dorit,sau coloanele sunt vechi si infundate ori instalatia din subsolul blocului e foarte veche si are nevoie de reabilitare,pentru toate aceste probleme noi avem solutii.
Nu ezitati sa ne sunati! Reabilitarea subsolurilor de bloc din Constanta si a elementelor subterane reprezinta o prioritate avand in vedere vechimea blocurilor si a instalatiilor aferente care nu mai functioneaza in parametri optimi.
Venim in ajutorul asociatiilor de proprietari care doresc realizarea unor lucrari de reabilitare totala sau partiala a instalatiilor termice , de apa sau canalizare din subsolul blocului/canalelor tehnice.
Inlocuirea coloanelor termice reprezinta un mare avantaj daca se vor folosi conducte din polipropilena, acestea au proprietatea de a nu retine sedimente, deci nu se vor infunda iar randamentul instalatiei termice/sanitare va fi maxim.
Pentru executia instalatiei de canalizare se vor folosi conductele de PP cu garnitura in detrimentul celor de fonta care nu mai prezinta garantie deoarece din cauza vechimii s au corodat ori au retinut sedimente care au obturat diametrul conductei iar la partea superioara au aparut fisuri prin care sunt eliminate gazele dejectiilor urat mirositoare ce ne afecteaza starea de comfort din locuinte si din casa scarii.
Pentru a ridica gradul de comfort din locuinta dumneavoastra va fi necesara inlocuirea vechilor calorifere din fonta care sunt infundate cu depuneri de piatra pierzandu -si calitatile radiante, puteti folosi calorifere noi de fonta sau aluminiu, cele din otel nu se recomanda pentru reteaua RADET ci doar la instalatii cu centrala proprie.
MONTAJ CENTRALE TERMICE DE APARTAMENT
Centralele termice reprezinta un generator de caldura bazat pe conversia unei forme de energie (curent electric, combustibil lichid, solid sau gazos etc) in energie termica. Ele transporta un purtator de caldura, agent termic, si asigura alimentarea centralizata a unor consumatori diversi – instalatii de incalzire, de climatizare, de preparare a apei calde de consum etc.
Forma primara de energie cea mai utilizata se bazeaza pe arderea directa a carbunelui, a pacurei, a gazului metan sau lichefiat, intr-o masura mai mica, a lemnului, a deseurilor de lemn sau a utilizarii curentului electric.
De asemenea, se pot folosi sursele alternative (biogaz, energie eoliana, solara etc) si, in curand, hidrogenul.
In alcatuirea unei centrale termice intra: cazanele, pompele, elementele de legatura si distributie, gospodaria de combustibili, elementele de evacuare a produselor arderii, instalatiile de automatizare.
Centralele termice destinate incalzirii cladirilor mici sunt prevazute cu un singur cazan si asigura de regula necesarul de caldura destinat incalzirii apei de consum. Ele poarta denumirea de microcentrale termice.