Reabilitare instalatii termice si sanitare

Pentru a beneficia de o executie exemplara a instalatiei termice ori sanitara apelati la specialisti, recomandam sa evitati mesterii policalificati, lucrarile executate de acestia nu vor corespunde standardelor de calitate impuse iar costurile se vor dubla deoarece ve- ti constata la sfarsitul lucrarii ca instalatia nu functioneaza si automat ve-ti apela la serviciile unui instalator autorizat.

Nu intotdeauna preturile mici justifica calitatea executiei lucrarii.

In imaginile de mai jos va prezentam mostre de imbinari ppr executate de un zugrav.

Reabilitare instalatii termice si sanitare afernte subsolurilor de bloc

Din cauza vechimii instalatiilor ,tot mai multe subsoluri de bloc se degradeaza si uneori devin inaccesibile din cauza acumularilor de apa si dejectii.

Subsolurile umede devin medii propice dezvoltarii de culturi bacteriene, sobolani, pureci si gandaci.

Inca de la intrarea in bloc suntem intampinati de mirosuri ce provin de la sistemul de canalizare sau mai rau de la animale {sobolani, pisici, etc.}aflate in stare de putrefactie, toate aceste situatii ne pot afecta grav starea de sanatate, de aceea se impune masura reabilitarii instalatiilor din subsolul blocului.

Venim in ajutorul asociatiilor de proprietari cu solutii adecvate executiei unei instalatii perfecte, folosind materiale de cea mai buna calitate si bazandu ne pe experienta instalatorilor nostri, instalatia dumneavoastra va avea functionalitatea si aspectul ideal.

Instalator Constanta-Mamaia-Navodari

Suntem fericiti sa va asultam parerea!

Leave a reply

Instalator Constanta
Logo