Reabilitare termica si igienizare subsoluri

Reabilitarea retelelor termice si de apa-canal precum si igienizarea subsolurilor de bloc,in baza O.U.G.196/2005, revin asociatiilor de proprietari care vor stabili cu cine se va executa lucrarea de reabilitare termica a subsolului.

Numeroase asociatii de proprietari din municipiul Constanta au apelat la serviciile noastre pentru reparatii capitale ale instalatiilor de aimentare cu agent termic, apa calda si apa rece ale blocurilor.

-EXECUTIE INSTALATII TERMICE / SANITARE

Reparatii capitale ale instalatiilor de alimentare cu agent termic în subsolul blocurilor de locuinte Pentru eliminarea pierderilor existente în marea majoritate a subsolurilor de bloc precum si eficientizarea instalatiei de încalzire va propunem înlocuirea completa a instalatiilor de alimentare cu agent termic si încalzire, atât în subsolul blocului, dar si distributia pe verticala pentru alimentarea fiecarui apartament.

Solutia tehnica propusa Înlocuirea tevilor existente de la limita de proprietate, respectiv aparatul de masura al furnizorului de utilitati, înlocuirea vanelor existente la intrarea în bloc (tur/retur) cu golirile aferente, precum si coloana de aerisire, daca este necesar.

Materiale folosite: Teava si fitinguri din polipropilena de buna calitate, agrementata tehnic ,

Console pentru prinderea si consolidarea conductelor formate din: o colier zincat cu garnitura de cauciuc; o tije zincate filetate care permit ancorarea tevii la orice distanta de plafon, astfel încat traseul tevilor este ales de catre beneficiar; o piulite expandabile în beton.

Dispunem de o echipa de interventii rapide în cazul semnalarii unor defectiuni în perioada de garantie. Service pentru diverse sisteme de încalzire . Executare/reabilitare bransamente

AMENAJARI, REPARATII, IGIENIZARI

Reabilitari instalatii spatii comerciale: demolari, igienizare si evacuare deseuri, Reabilitare Subsoluri – Bransamente – Alimentari cu apa -Camine de vizitare – Racorduri canalizare –

Montaj obiecte sanitare – Service instalatii termice si sanitare – Igienizari .

Obiectivul principal este oferirea cu promptitudine a unor servicii de calitate, prin executarea lucrarilor cu cele mai bune materiale care sa garanteze clientului durabilitate in timp. Dispunem de echipe specializate !

Nu ezitati sa ne contactati !

In scopul realizarii unei lucrari de calitate, recomandam folosirea conductelor de polipropilena in detrimentul celor metalice care retin depuneri si afecteaza calitatea apei potabile ori debitul si presiunea pentru retelele termice.

Avantalele conductelor de polipropilena – produs ecologic:

-nu favorizeaza dezvoltarea bacteriilor sau a algelor
-inert chimic si igienic
-izolatie termica buna
-nu sunt afectate de coroziune
-rugozitate redusa (frecare minima= depuneri minime)
-durata de viata 50 ani
-flexibile si usor de montat

Pentru reabilitarea instalatiei pluviale si de canalizare se recomanda folosirea conductelor PP cu garnitura in detrimentul celor de PVC si fonta care nu mai prezinta siguranta .

Descriere

Tevile de canalizare din polipropilena sunt obtinute în conformitate cu prevederile standardului european EN 1451-1/2.

Utilizari

 • instalatii interioare de scurgere ape menajere si industriale
 • instalatii de ventilatie

Caracteristica speciala:

 • Tevile de scurgere sunt produse din polipropilena ignifugata în clasa standard V1/ V2 (DIN 4102) sau neignifugata – la cerere.
 • Tevile din polipropilena ignifugata prezinta o rezistenta foarte buna la foc si sunt potrivite utilizarii lor în interiorul cladirilor care necesita un grad ridicat de siguranta la foc.

Caracteristici de material

 • Caracteristica materie prima PP-H
 • Densitate ~0,91 g/cm3
 • Coeficient de dilatare liniara ~0,15 mm/mK
 • Conductivitate termica ~0,23 W/mK
 • Modul de elasticitate ~1200 Mpa
 • Rezistivitate electrica >1012 O
 • Caracteristica materie prima PP-B
 • Densitate ~0,91 g/cm3
 • Coeficient de dilatare liniara ~0,15 mm/mK
 • Conductivitate termica ~0,23 W/mK
 • Modul de elasticitate ~1000 Mpa
 • Rezistivitate electrica >1012 O

Suntem fericiti sa va asultam parerea!

Leave a reply

Instalator Constanta
Logo